Méér dan 2500 baden Totaalpakket Zwembadbeheer op afstand
Ga naar:
0413-362979

Heeft u vragen neem gerust direct contact met ons op:


0413-362979 info@zwedak.nl

Zwembad bouw

Gegarandeerd zwemplezier met zwembad bouw van Zwedak Recreatiebouw B.V.! Ontdek de mogelijkheden voor uw unieke zwembad!

Met zwembad bouw van Zwedak Recreatiebouw B.V. heeft u gegarandeerd zwemplezier! Van binnenzwembad tot buitenzwembad, wij realiseren uw eigen droomzwembad op maat! Dat doen wij tot in de kleine details! Het voordeel van zwembad bouw is dat u de volledige vrijheid heeft in o.a. de vorm, afmeting, diepte, trap en soort bodem van uw zwembad. Wilt u voor uw kinderen een waterspeeltuin creëren? Van glijbaan tot golfslagbad, bij ons zijn er genoeg mogelijkheden voor waterpret!

Zwembad bouw met wellness inrichting

Uzelf volledig opladen in een wellness ruimte na een dag hard werken, hoe klinkt dat? In onze showroom vindt u verschillende mogelijkheden voor uw zwembad bouw met wellness inrichting. Denk aan: sauna’s, infrarood cabines, whirlpools en stoomdouches. Kom gerust eens langs voor meer informatie of gewoon om inspiratie op te doen. Met onze innovatieve producten kunt u een unieke, sfeervolle en ontspannende wellness ruimte realiseren. Een wellness ruimte waar u heerlijk kunt ontspannen. Een ultiem verwenmoment voor uw lichaam en geest!

Zwedak Recreatiebouw B.V.: uw ervaren zwembadbouwer!

Zwembad bouw is een hele klus en vraagt om de nodige kennis en ervaring. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van het uitgraven van uw zwembad tot het installeren van de technische ruimte, alles kan door ons worden uitgevoerd. Wij zijn al sinds 1980 gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van zwembaden. Dat doen wij met passie en deskundigheid. Wij vertalen uw wensen en budget naar een duurzaam zwembad. Dat resulteert in een zwembad waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten!

Heb ik een vergunning nodig voor het bouwen van een zwembad?

U heeft geen vergunning nodig voor het bouwen van een zwembad. Zonder vergunning mag u een zwembad aan laten leggen tot 30 vierkante meter. Dit zwembad moet dan wel in uw achtertuin geplaatst worden. Wilt u een groter buitenbad aanleggen? Dan heeft u wel een vergunning nodig. Het hangt van de gemeente af of u deze vergunning wel of niet krijgt.

Informatie over zwembad bouw inwinnen?

Van het renoveren van bestaande zwembaden tot het aanleggen van een gloednieuw zwembad, wij realiseren kwalitatief hoogwaardige privézwembaden door heel Nederland. Daarnaast zijn wij ook actief in zwembad bouw voor openbare zwembaden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0413 - 3622 979 of ons contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de ongekende mogelijkheden voor zwembad bouw!