Méér dan 2500 baden Totaalpakket Zwembadbeheer op afstand
Ga naar:
0413-362979

Heeft u vragen neem gerust direct contact met ons op:


0413-362979 info@zwedak.nl

Zwembad aanleggen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die een zwembad voor u kan aanleggen? Dan bent u bij Zwedak Recreatiebouw B.V. aan het juiste adres. Is het uw droom om een eigen prive zwembad aan te laten leggen? Dan kunnen wij deze droom voor u verwezenlijken! Naast het aanleggen van een zwembad kunnen wij u ook verder helpen met de service en het onderhoud van uw zwembad. Het onderhouden van uw zwembad is erg belangrijk om het beste uit uw bad te kunnen halen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een op maat gemaakt zwembad aan te laten leggen? Bekijk deze pagina dan goed.

Service bij Zwedak Recreatiebouw B.V.

Een zwembad aanleggen is specialistisch werk. Door onze jarenlange ervaring zijn zowel particulieren als bedrijven bij ons in goede handen. Bij Zwedak houdt de kwaliteit en service niet op na het aanleggen van uw zwembad. Wij bieden namelijk ook servicecontracten aan. Met deze servicecontracten weet u zeker dat uw bad het juiste onderhoud krijgt.

Het belang van onderhoud

Onze medewerkers vertellen u bij het aanleggen van het zwembad hoe u het bad het beste kunt onderhouden. Ook op onze website vindt u duidelijke handleidingen voor het onderhouden van uw bad. Heeft u nog niet alle producten in huis? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier vindt u alle producten voor het onderhoud van uw zwembad. Hierbij kunt u denken aan allerlei reinigingsmiddelen, een schepnet en een bodemzuiger. Met goed onderhoud van uw zwembad, zorgt u ervoor dat u lekker kunt vertoeven in uw eigen zwembad.

Zwemmen met een gerust hart

Helaas komen storingen ook wel eens voor. Gelukkig kunt u ons bij storingen buiten kantoortijden gewoon bereiken. Waardoor u ook na de zwembadbouw met een gerust hart van uw bad kunt genieten. Direct horen wat er mogelijk is op het gebied van een zwembad aanleggen? Neem dan meteen contact met ons op. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar het juiste zwembad.

De mogelijkheden tijdens een zwembad aanleggen

Zwembaden zijn er in vele soorten en maten. De mogelijkheden om een zwembad aan te leggen zijn nagenoeg onbeperkt. Persoonlijke voorkeuren kunnen in haast elke situatie gerealiseerd worden en zullen uiteindelijk ook de doorslag geven. Bij het aanleggen van een zwembad spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Smaak, materiaalkeuze en budget zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Of het nu om een buiten zwembad of binnen zwembad gaat, rechthoekig of vrij van vorm, het is belangrijk dat de keuze bij u past. Afhankelijk van uw eigen situatie thuis zult u uiteindelijk voor het aanleggen van een zwembad een weloverwogen keuze voor een bepaald type zwembad gaan maken. Natuurlijk kunnen wij u ook goed op weg helpen met het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe zwembad. In onze fotoboek kunt u ook alvast wat inspiratie voor uw eigen zwembad opdoen.

Interesse voor het aanleggen van een zwembad

Bent u van plan om een prive zwembad te laten aanleggen? Kies dan voor een specialist in de vorm van Zwedak Recreatiebouw B.V. Mede vanwege onze jarenlange ervaring hebben wij al veel particulieren en bedrijven kunnen helpen met unieke zwembaden. Wij kunnen op maat gemaakte zwembaden realiseren, die zowel buiten als binnen aangelegd kunnen worden. Wilt u contact opnemen voor informatie? Bel dan gerust naar 0413-362979. De ervaren medewerkers van Zwedak helpen u graag met al uw vragen over een zwembad aanleggen.