Méér dan 2500 baden Totaalpakket Zwembadbeheer op afstand
Ga naar:
0413-362979

Heeft u vragen neem gerust direct contact met ons op:


0413-362979 info@zwedak.nl

Renovatie zwembad

Zwedak Recreatiebouw B.V. is de partner voor renovatie van uw zwembad. Snel en goedkoop, met oog voor kwaliteit.

Is het tijd voor een renovatie van uw zwembad? Een zwembadrenovatie vanwege vlekken, blazen, en loslatende coatinglagen in de zwembadvloer? Vanwege een lekkage? Of omdat de technische installatie verouderd is? Zwedak Recreatiebouw B.V. springt graag voor u in het diepe. Wij staan klaar om uw zwembadrenovatie (om wat voor reden dan ook) met expertise aan te pakken. Denk hierbij onder andere aan het vervangen of opknappen van zwembadbekleding, randstenen, pompen of filterinstallatie.

Advies voor renovatie zwembad

Voor een goed en duidelijk advies omtrent zwembadrenovatie kunt u het beste een afspraak maken met een van de experts van Zwedak Recreatiebouw B.V. Wij komen dan bij u langs om de situatie grondig te bekijken. Aan de hand daarvan kunnen wij een goed advies geven over de mogelijkheden. Vervolgens kiezen wij samen met u de beste oplossing, zodat uw zwembad na de renovatie weer als nieuw is. Nadat wij de renovatie van uw zwembad hebben uitgevoerd, kunnen wij het onderhoud van uw zwembad verzorgen. Zwedak Recreatiebouw B.V. biedt service contracten aan voor het onderhoud van uw bad. Door tijdig en regelmatig onderhoud te plegen gaat uw zwembad langer mee en kunt u onbezorgd genieten.

Onderhoud en service voor uw bad

In onze showroom zijn allerlei producten verkrijgbaar die nodig zijn voor het goed onderhouden van uw zwembad. Bij ons kunt u terecht voor het onderhouden van een binnen- en buitenbad en het winterklaar maken van uw bad. Zwedak biedt onderhoudscontracten voor openbare en prive zwembaden. Heeft u ergens hulp bij nodig? Dan kunnen wij u ook telefonisch ondersteunen.

Duidelijke afspraken en strakke planning

De specialisten van Zwedak Recreatiebouw B.V. hebben ruime ervaring, zijn deskundig en geven advies op maat. Wij verzorgen zwembadrenovatie voor zowel particulieren als openbare baden. Voordat we starten met de renovatie van uw zwembad, maken we duidelijke afspraken. Duidelijke afspraken zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast maken we een strakke planning op. Een strakke planning zorgt ervoor dat de uitvoering binnen afgesproken termijn uitgevoerd is. Wij doen er alles aan om de renovatie van uw zwembad zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Contactgegevens voor renovatie zwembad

Wilt u meer informatie over zwembadrenovatie? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Zwedak Recreatiebouw B.V. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0413 - 362 979. Daarnaast kunt u 24/7 het contactformulier op onze website invullen. Heeft uw zwembad zijn beste tijd gehad? Laat dan een van de adviseurs van Zwedak Recreatiebouw B.V. langskomen. Na de renovatie van uw zwembad is uw zwembad weer als nieuw!