Méér dan 2500 baden Totaalpakket Zwembadbeheer op afstand
Ga naar:
0413-362979

Heeft u vragen neem gerust direct contact met ons op:


0413-362979 info@zwedak.nl

Onderhoud zwembad

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw zwembad? Zwedak Recreatiebouw B.V. kan u een "onderhoud zwembad" service contract aanbieden, zodat u verzekerd bent van kwalitatief goed onderhoud van uw zwembad. Onze medewerkers weten alles over het bouwen en onderhouden van zwembaden en zijn echte specialisten. Mede door onze jarenlange ervaring voor zowel particulier als bedrijf, is het onderhoud van uw prive zwembad bij ons in goede handen. Meer weten over alle mogelijkheden over het onderhoud van uw zwembad? Lees deze pagina dan goed door!

Zelf uw zwembad onderhouden

Het onderhouden van uw zwembad is erg belangrijk, omdat u zo het beste uit uw zwembad kunt halen. Hoe vervelend is het als u na een korte periode al niet meer een frisse duik kunt nemen in uw zwembad? Met het goed onderhouden en reinigen van uw zwembad zorgt u ervoor dat het zwembad een heerlijke plek blijft om in te vertoeven. Op onze website vindt u allerlei handleidingen die u kunnen helpen met het onderhouden van uw zwembad. Heeft u nog niet alle producten in huis? Ook dan kunt u bij ons terecht. In onze showroom vindt u namelijk alle producten die u nodig heeft voor het onderhouden van uw zwembad. Denk hierbij aan een bodemzuiger, schepnet en reinigingsmiddelen.

Professionele ondersteuning

Bij het opleveren van uw zwembad krijgt u een uitleg en beschrijving over het juist onderhouden van uw zwembad. Onderhoud van het zwembad kunt u dus gewoon zelf doen als u dat graag wilt. U kunt onze monteurs gerust vragen stellen als het voor u nog niet helemaal duidelijk is hoe u het zwembad onderhoudt. Wij kunnen u ook telefonische ondersteuning bieden als u er zelf niet helemaal uitkomt. Wanneer u kiest voor Zwedak Recreatiebouw, kiest u ook voor professionele ondersteuning.

Service bij ons onderhoud zwembad service contract

Bij Zwedak Recreatiebouw B.V. houdt de kwaliteit en service niet op na het aanleggen van uw zwembad. Wij bieden indien gewenst servicecontracten voor het onderhoud van uw bad. Zoals ons onderhoud zwembad service contract. Met dit contract zorgt u ervoor dat het onderhoud van uw zwembad volledig door ons wordt verzorgd. Bij eventuele storingen zijn we dan ook buiten kantoortijden bereikbaar. Hierdoor kunt u na de bouw van uw zwembad met een gerust hart van uw zwembad genieten. Dit contract valt ook af te sluiten wanneer u al een zwembad bezit. Neem voor alle mogelijkheden gerust vrijblijvend contact met ons op!

De mogelijkheden bij Zwedak Recreatiebouw

Wilt u een perfect onderhoud van uw zwembad? Wij van Zwedak Recreatiebouw B.V. kunnen u hierbij helpen! Met ons "onderhoud zwembad" contract is het onderhoud in handen van echte specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden van onderhoud via Zwedak of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze zwembad bouw? Neem in dat geval direct contact met ons op en plan vrijblijvend een afspraak. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@zwedak.nl of te bellen naar 0413-362979. Onze ervaren specialisten helpen u graag met al uw vragen over het onderhoud van uw zwembad!