Ga naar:
0413-362979

Heeft u vragen neem gerust direct contact met ons op:


0413-362979 info@zwedak.nl

Onderhoud zwembad

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw zwembad? Zwedak Recreatiebouw B.V. kan u een "onderhoud zwembad" service contract aanbieden, zodat u verzekerd bent van kwalitatief goed onderhoud van uw zwembad. Onze medewerkers weten alles over het bouwen en onderhouden van zwembaden en zijn echter specialisten. Mede door onze jarenlange ervaring voor zowel particulier als bedrijf, is de onderhoud van uw privé zwembad bij ons in goede handen. Meer weten over alle mogelijkheden over het onderhoud van uw zwembad? Lees deze pagina dan goed door!

Zelf uw zwembad onderhouden

Bij het opleveren van uw zwembad krijgt u netjes een uitleg en beschrijving over het juist onderhouden van uw zwembad. Onderhoud van het zwembad kunt u dus gewoon zelf doen als u dat graag wil. In onze showroom hebben we ook verschillende producten voor het juiste onderhoud. Denk daarbij aan een bodemzuiger, schepnet, reinigingsmiddelen en dergelijke voor het beste onderhoud van uw zwembad.

Service bij ons onderhoud zwembad service contract

Bij Zwedak Recreatiebouw B.V. houdt de kwaliteit en service niet op na het aanleggen van uw zwembad. Wij bieden indien gewenst service contracten voor het onderhoud van uw bad. Zoals bijvoorbeeld ons onderhoud zwembad service contract. Met dit contract zorgt u ervoor dat de onderhoud van uw zwembad volledig verzorgd wordt door ons. Bij eventuele storingen zijn we dan ook buiten kantoortijden bereikbaar. Hierdoor kunt u na de bouw van uw zwembad met een gerust hart van uw zwembad genieten. Dit contract valt ook af te sluiten wanneer u al een zwembad bezit. Neem voor alle mogelijkheden gerust vrijblijvend contact met ons op!

De mogelijkheden bij Zwedak Recreatiebouw

Wilt u een perfect onderhoud van uw zwembad? Wij van Zwedak Recreatiebouw B.V. kunnen u hierbij helpen! Met ons "onderhoud zwembad" contract is het onderhoud in handen van echte specialisten. Benieuwd naar de mogelijkheden van onderhoud via Zwedak of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze zwembadbouw? Neem in dat geval direct contact met ons op, en plan vrijblijvend een afspraak. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@zwedak.nl of te bellen naar 0413-362979. Onze ervaren specialisten helpen u graag met al uw vragen over de onderhoud van uw zwembad!