Méér dan 2500 baden Totaalpakket Zwembadbeheer op afstand
Ga naar:
0413-362979

Heeft u vragen neem gerust direct contact met ons op:


0413-362979 info@zwedak.nlMozaïek zwembad

Wilt u een mozaïek zwembad aanleggen? Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Zwedak Recreatiebouw op onze website!Mozaiek zwembad

Een mozaïek zwembad heeft een exclusief en tijdloos karakter. Het geeft net even dat beetje extra stijl en allure aan uw zwembad. Een variatie van kleine zeegroene en marineblauwe tegeltjes? Of enkel wit mozaïek met een prachtige parelmoerglans? De mogelijkheden zijn eindeloos. U bepaalt zelf de kleur van de tegeltjes en het motief waarin ze geplaatst worden. Een figuur, naam of initiaal van mozaïek op de bodem van het zwembad? Het is allemaal mogelijk. U geeft met mozaïek tegels uw zwembad een geheel eigen stijl.

Zwedak Recreatiebouw B.V. realiseert droomzwembaden

Of het nu gaat om een binnen- of buitenbad of een budgetvriendelijk of exclusief mozaïek zwembad. Zwedak Recreatiebouw B.V., specialist in het realiseren van mozaïek zwembaden, heeft voor ieder wat wils. Van bont en kleurrijk tot juist heel modern of klassiek. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing voor uw wensen. Ons doel? Het droomzwembad dat u voor ogen heeft realiseren. Een droomzwembad van mozaïek dat bijzonder duurzaam, onderhoudsvriendelijk en exclusief is. Een bad dat ontspanning, kalmte, luxe en gemak symboliseert.

Een mozaïek zwembad is precisiewerk

Vanaf de start tot de oplevering van het mozaïek zwembad ontzorgt Zwedak Recreatiebouw B.V. u volledig. Of het nu een ingewikkeld patroon is of een ronde trap, wij werken uw zwembadrenovatie tot in de puntjes af. Het betegelen van uw zwembad met mozaïek is precisiewerk. Precisiewerk dat door ervaren vakmannen moet gebeuren. De vakmannen van Zwedak Recreatiebouw B.V. hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van mozaïek tegels. Bij ons bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en prachtig eindresultaat. Een eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Contactgegevens voor een mozaïek zwembad

Wilt u uw persoonlijke stijl en ideeën laten vertalen in een prachtig mozaïek zwembad? De adviseurs van Zwedak Recreatiebouw B.V. helpen u daar graag bij. Bel via 0413 - 362 979 of vul ons contactformulier in. Voor meer inspiratie kunt u ons fotoboek op de website bekijken of langskomen in onze showroom. Onze showroom is gevestigd aan de Amert 124 in Veghel. Zwedak Recreatiebouw B.V. tovert uw zwembad om in een prachtig mozaïek zwembad.