Méér dan 2500 baden Totaalpakket Zwembadbeheer op afstand
Ga naar:
0413-362979

Heeft u vragen neem gerust direct contact met ons op:


0413-362979 info@zwedak.nl

Over Ons

Bedrijfsprofiel Zwedak

“Wij verkopen geen zwembaden, wij creëren waardevolle herinneringen en vakanties in eigen tuin..”

En dat doet Zwedak al méér dan vier decennia lang. De expertise van Zwedak Recreatiebouw B.V. is gebaseerd op 40 jaar ervaring in de zwembad- en recreatiebranche.

Wij, Edwin & Marcel, zetten twintig jaar geleden onze eerste stappen binnen dit familiebedrijf. Met veel energie en enthousiasme begonnen wij in de functie van monteur. Vervolgens doorgegroeid naar leidinggevende monteurs, promotie gemaakt tot projectleiders en sinds 2006 mogen wij onszelf de directeuren van Zwedak noemen. Directeuren van een internationaal opererend bedrijf met een geheel eigen range aan exclusieve zwembaden en recreatie projecten.

Van ontwerp tot onbezorgd zwemplezier

Zwedak Recreatiebouw is dé specialist op het gebied van zwembad- en recreatiebouw. Onze vaste en zeer tevreden klantenkring, die elk jaar toeneemt, hebben wij te danken aan ons waardevolle team van inmiddels 12 mannen en vrouwen sterk.

Met dit team zijn wij verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van méér dan 2500 baden. Baden in diverse prijscategorieën en voor verschillende doeleinden. We leveren vakwerk en totaaloplossingen. Via een 3D ontwerp ziet u uw droombad werkelijkheid worden en ook de bouwkundige tekeningen kunnen wij voor u maken. Écht complete zwembadbouw dus!

Betrokken vakspecialisten met een Brabantse, nuchtere no nonsense mentaliteit. Zo staan wij tot in de wijde omgeving bekend. Maar ook ver buiten de provinciegrenzen zijn wij actief. We worden geregeld gevraagd om naar het buitenland af te reizen om daar een zwembad of wellness project te realiseren.

Laat uw droomzwembad werkelijkheid worden…

Er wordt vaak gezegd dat mannen niet kunnen luisteren. Maar op zakelijk gebied kunnen wij dit absoluut! We luisteren naar uw wensen en vertalen dit tot uw droomproject. Kwaliteit wordt gegarandeerd door onze jarenlange ervaring in nieuwbouw, onderhoud en renovatie en we werken uitsluitend met de beste materialen.

Zwembadbeheer op afstand

Zwembadbeheer en monitoring op afstand. Vanuit onze serviceafdeling kunnen we 24 uur per dag uw bad monitoren. Zien wij problemen? Dan zullen wij daar direct op anticiperen door een monteur naar u toe te sturen, of een belletje naar de eindgebruiker te doen.

Vanuit ons hoofdkantoor in Veghel monitoren wij de volgende zaken van uw zwembad:

  • De water temperatuur
  • De pH waarde van het water
  • De chloorwaarde van het water
  • De spoeltijden
  • De filtertijden>

Een manier om u als zwembadbezitter volledig te ontzorgen in het beheer van uw zwembad.

Contact met Zwedak Recreatiebouw

Wilt u meer informatie over onze baden of heeft u vragen over onze werkwijze?
Neem dan contact met ons op via 0413 36 29 79 of stuur een bericht naar info@zwedak.nl.

Voor een bezoek aan onze showroom bent u op werkdagen van harte welkom van 09.00u tot 16.45u.
Op zaterdag verwelkomen wij u graag tussen 09.30u en 14.30u.

Kom eens langs in onze showroom in Veghel of maak een afspraak en wij komen naar u toe!

✓ Méér dan 2500 baden gebouwd of in onderhoud
✓ Totaalpakket; van 3D ontwerp tot complete zwembadbouw
✓ Zwembadbeheer op afstand