Méér dan 2500 baden Totaalpakket Zwembadbeheer op afstand
Ga naar:
0413-362979

Heeft u vragen neem gerust direct contact met ons op:


0413-362979 info@zwedak.nlFolie zwembad

Folie zwembadZoekt u folie voor uw zwembad? Zwedak Recreactiebouw heeft folie voor ieder droomzwembad. Wij zijn de specialist in duurzame zwembadfolie.

Folie voor het zwembad, het is het belangrijkste onderdeel van uw zwembad. De kunststof laag maakt uw zwembad waterdicht en bepaalt de kleur van uw zwembad én het zwembadwater. Er is een uitgebreid assortiment aan zwembadfolies beschikbaar. Zo kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten, diktes, kleuren en dessins. Er zit dus altijd wel een folie tussen die voldoet aan uw wensen. Om alvast inspiratie op te doen, kunt u rondkijken in onze online showroom.

Gewapende zwembadfolie

Zwedak Recreatiebouw B.V. gebruikt alleen gewapende zwembadfolie. Waarom? Allereerst omdat de methode snel en goedkoop is. Ten tweede kan er op gewapende zwembadfolie geen vorstschade ontstaan. Dat is een groot voordeel voor de buitenzwembaden in ons koude kikkerlandje. Daarnaast is gewapende zwembadfolie van 1,5 mm dikker dan voorgefabriceerde folie van 0,8 mm. Hierdoor is de kans op lekkage kleiner. Verder is gewapende zwembadfolie bestand tegen hogere temperaturen dan gewone folie. Ten slotte is de pasvorm meer gegarandeerd, zeker als u kiest voor afwijkende maten of inlooptrap.

10 jaar garantie op folie voor het zwembad

Goede folie voor het zwembad moet na gemiddeld tien á vijftien jaar worden vervangen. De levensduur van zwembadfolie hangt natuurlijk wel af van de kwaliteit van de folie. Kiest u voor een dunne variant? Dan is de kans groot dat u door de folie heen gaat prikken waardoor het zwembad gaat lekken. Het is daarom verstandig te kiezen voor kwalitatief hoogwaardig zwembadfolie. De investering verdient u dubbel en dwars terug. De folie hoeft namelijk minder vaak vervangen te worden dan de goedkopere folie van mindere kwaliteit. Kiest u voor zwembadfolie van Zwedak Recreatiebouw B.V.? Dan heeft u naast kwalitatief hoogwaardig folie, ook 10 jaar garantie op de folie van uw zwembad!

Contactgegevens voor folie zwembad

Het aanbrengen van folie in een zwembad vraagt om de nodige kennis en ervaring. Laat u daarom goed adviseren, ook als u het graag zelf wilt aanbrengen. Op zoek naar deskundig advies? Bel via 0413 - 362 979, vul ons contactformulier in of kom bezoek onze showroom in Veghel. De adviseurs van Zwedak Recreatiebouw B.V. helpen u graag verder. Folie voor het zwembad heeft zich al jaren bewezen als de meest duurzame en efficiënte manier om een zwembad te realiseren.