Méér dan 2500 baden Totaalpakket Zwembadbeheer op afstand
Ga naar:
0413-362979

Heeft u vragen neem gerust direct contact met ons op:


0413-362979 info@zwedak.nl

Bouwkundig zwembad

bouwkundig zwembadOp zoek naar een bouwkundig zwembad? Zwedak is specialist in zwembadaanleg, -onderhoud en -renovatie. Bekijk de mogelijkheden!

Ziet u uzelf al lekker dobberen in de zon of lekker baantjes trekken na een werkdag? Wilt u daarnaast het zwembad helemaal zelf samenstellen? Dan biedt een bouwkundig zwembad van Zwedak Recreatiebouw de oplossing! Met een bouwkundig zwembad, ook wel een zwembad op maat genoemd, bent u de architect van uw eigen bad. U bepaalt zelf de vorm, kleur, functionaliteiten en vergeet vooral de grootte niet!

Een bouwkundig zwembad laten bouwen

Veel mensen dromen van een zwembad in de tuin in in huis waar ze lekker kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Bij de keuze van een nieuw zwembad, zijn de mogelijkheden oneindig. Wij bieden mogelijkheden die volledig passen bij uw wensen van een bouwkundig zwembad. Wij kunnen uw droom verwezenlijken door een bouwkundig zwembad aan te leggen geheel naar uw budget. Naast de bouw van het zwembad, kunnen wij ook het zwembad onderhoud voor u verzorgen. Dit is erg belangrijk! Wij ontzorgen u volledig wanneer u kiest voor het onderhoud bij Zwedak Recreatiebouw.

Zonder zorgen baantjes trekken

Een bouwkundig zwembad wordt door onze ervaren medewerkers gerealiseerd. Zij zorgen ervoor dat uw bad geheel naar wens zal worden gebouwd. Voor welke materialen, vormen of afwerking u kiest, wij zorgen voor de realisatie en kwaliteit van een bouwkundig zwembad. En mocht u toch eens een storing hebben, geen stress! U kunt ons zelfs buiten kantoortijden bereiken, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw bad.

Optimaal genieten van uw zwembad? Zorg voor goed onderhoud

Wanneer wij uw droombad hebben geplaatst is het van groot belang om het goed te onderhouden. Zo voorkomt u storingen en zorgt u ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw bouwkundig zwembad. Maar vraagt u zich nu af hoe u dit doet? Onze handleidingen zijn speciaal ontwikkeld om u te helpen. Wilt u optimaal genieten, maar heeft u niet alle tijd om het zwembad goed te onderhouden? Wij kunnen ook het zwembad onderhouden.

Interesse in een bouwkundig zwembad?

Heeft u na het lezen van deze pagina al helemaal voor ogen hoe uw zwembad eruit komt te zien? Of ziet u liever nog voorbeelden van bouwkundige zwembaden? Ons advies: maak een weloverwogen keuze. U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen via: 0413 3622 979 voor vragen of advies. Of stuur een e-mail naar info@zwedak.nl. Wilt u liever langskomen? Kom gerust langs in onze showroom in Veghel. Kiest u voor een bouwkundig zwembad van Zwedak Recreatiebouw, dan kiest u voor waterpret voor het gehele gezin!